עוגיות לינזר
Roladin_00194
מצרכים:

רכיבים לתבנית מרובעת בגודל 30*20:

 

לבצק פריך שקדים:

60 גר' חמאה

90 גר' אבקת סוכר

מקל וניל

1 ביצה

110 גר' שקדים טחונים

20 גר' קוקוס

10 גר' קורנפלור

70 גר' קמח תפוחי אדמה

 

400 גר' קונפיטורת פירות יער

 

לשטרויזל קוקוס ושקדים:

 

100 גר' סוכר

100 גר' חמאה קרה

מקל וניל

100 גר' שקדים טחונים

100 גר' קוקוס טחון


170 גר' קמח תפוחי אדמה



אופן ההכנה:


לבצק פריך שקדים:

 

  • במקסר עם וו גיטרה להקרים את החמאה , הוניל ואבקת הסוכר.
  • בהדרגה ותוך כדי ערבוב יש להוסיף את הביצה עד לקבלת מסה אחידה.
  • להוסיף את כל שאר החומרים לתערובת החמאה גם כן תוך כדי ערבוב איטי במקסר.
  • למרוח בעזרת פלטה על תבנית אפייה ולאפות כ- 10 דק' בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות .
  • לקרר.
  • למרוח את קונפיטות פירות היער.

 

שטרויזל קוקוס ושקדים:

 

  • במקסר עם וו גיטרה לערבב את כל החומרים עד לקבלת תערובת פירורית.
  • לפזר שכבה אחידה על קונפיטורת פירות היער
  • לאפות כ- 30 דקות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות .
  • לקרר , לפזר באבקת סוכר ולחתוך לקוביות.