אודות רולדין

רשת רולדין הינה רשת קונדיטוריות ובתי הקפה הגדולה והאיכותית ביותר בישראל, עם 63 סניפים בפריסה ארצית (כ-16 סניפים משמשים כבית קפה עם תפריט מנות מגוון) וקונדיטוריה ראשית בישוב קדימה שבאזור השרון.11

הרשת החלה בשנת 1987 כחלום של שני אחים, קובי ואבי חקק, שהכינו מאפים ביתיים בעבודת יד ומכרו אותם מדלת לדלת. בשנת 1989 פתחו השניים חנות ברמת השרון. אביהם בנה עבורם את הדלפקים והמדפים, הגיסה הביאה מתכונים מאימה ואפתה בעזרת מיקסר ידני ביתי. עם הזמן, ליקטו השניים מתכונים מוצלחים מהדודות והשכנות. עם הגידול בביקושים, במחזורים ובקהל הלקוחות, החלו לפתוח עוד סניפים באזור המרכז. חלקם נפתחו בזכיינות וחלקם נשארו בבעלותם.
לימים, קובי לקח על עצמו את הניהול העסקי ואבי את הפאן היצירתי. אבי נסע להשתלמויות בצרפת ובלגיה ושדרג את הידע המקצועי. עם השנים הרשת מיצבה עצמה כרשת קונדיטוריות האיכותית ביותר בישראל, המציעה 150 סוגים שונים של מאפים ביתיים הנאפים במקום מידי יום, עוגות, פשטידות, לחמים ועוגיות – כולם בעבודת יד.
שיא הביקושים למוצרי רולדין הם בחגי ישראל, בה הרשת  מייצרת קולקציות חדשות המתאימות במיוחד לחגים כגון, הסופגניות הידיעות של רולדין בחנוכה, מגוון עשיר של אוזני המן בפורים, קולקציית עוגות כשרות לחג הפסח ועוד.

במקביל, הושקעה חשיבה יצירתית בתפריט של 16 בתי הקפה של רולדין, על מנת ליצור חיבור בין שני העולמות בהם פועלת הרשת, עולם ההסעדה ועולם האפייה והקונדיטוריה. מידי שנה מחדשים את תפריט האוכל, שרובו מתבסס על עולם האפייה. כך לדוגמה, לקוחות יכולים לאכול ארוחות בוקר המבוססות על מגוון לחמים, מאפים מלוחים ומאפים מתוקים הנאפים במקום, כריכים מלחמניות שנאפות במקום ועוד.

 

גם היום, עם 63 סניפים הפרוסים מראש פינה בצפון ועד באר שבע בדרום, הערכים שמאפיינים את רולדין הם אהבת היצירה, עבודת יד, והקפדה על איכות בכל מאפה שיוצא מהתנור.

רולדין מקפידה להשיק לפחות -50 מוצרי אפייה חדשים מדי שנה, תוך שמירה על האיכות, היצירתיות והמשפחתיות המאפיינים אותה ואת בעליה.

מגוון המוצרים משתנה מעת לעת ועל פי עונות השנה ובהתאם למגוון הקיים בכל סניף.

רשת רולדין נמצאת בעיצומו של תהליך הנגשת הרשת לקהל הרחב ועובדת בשיתוף עם נגישות ישראל
לשאלות ובירורים ניתן לפנות לרכז הנגישות עמית ז'ורנו בכתובת המייל
customerservice@roladin.co.il