עוגיות ריבת תות
COOKIES3
מצרכים:

תבנית מרופדת בנייר אפיה

בצק העוגיות:

200 גרם אבקת סוכר (1 +3/4 כוסות)

500 גרם קמח (3 + 1/2 כוסות)

300 גרם חמאה

2 ביצים

2 טיפות תמצית וניל

1/2 כפית גרדת לימון

 

מילוי:

60 גרם אבקת סוכר (1/2 כוס)

1 צנצנת ריבת תות איכותית

 

קורצן בקוטר 4 סמ'

קורצן בקוטר 1 סמ'



אופן ההכנה:
  • מחממים תנור ל-170 מעלות
  • מערבלים את כל מרכיבי הבצק במערבל מזון עד לקבלת תערובת אחידה
  • מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך שעה.
  • מוציאים ומרדדים את הבצק לעובי של 3 ממ'.
  • קורצים כ- 100 עיגולים ומניחים בתוך התבנית
  • בחצי מהכמות קורצים במרכז עיגול נוסף בקוטר 1 סמ'.
  • אופים כ-15 דקות עד להזהבת הבצק, מוציאים ומצננים
  • מזלפים במרכז העיגול השלם את הקונפיטורה ומכסים בעיגול  עם החור
  • בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים